Rakennusmestari Timo Kantola

Norraaki Oy

Pientalorakentaminen, neuvonta ja valvonta Turun alueella

Norraaki Oy eli rakennusmestari Timo Kantola tarjoaa rakennusalan konsultointia uusiin pientalohankkeisiin Turussa ja lähikunnissa. Olen rakennusmestari, ja toimin myös pääsuunnittelijan sekä tarvittaessa vastaavan työnjohtajan tehtävissä.

Tarjoan asiakkailleni kattavaa rakennusalan konsultointia. Saat kauttani apua ja tietoa pientalorakentamiseen liittyvissä kysymyksissä. Saat minulta konsultointia kaikkiin pientalorakentamiseen liittyviin kysymyksiin. Toimin pääasiassa seuraavilla alueilla: Turku ja lähialueet, Salo, Eura, Pori ja Rauma

Kun suunnittelet kestävää talonrakentamista, tervetuloa tekemään yhteistyötä!

Timo Kantola
Rakennusmestari

TYÖPROSESSIN KULKU

Yhteistyömme alkaa talohaaveestasi. Kun tiedämme haluamasi talomallin, sovimme tapaamisen ja kartoitamme tilanteesi. Käymme läpi hankkeen laajuuden ja suunnitellun talomallin ominaisuudet, sekä talomallin sopivuuden tonttiin ja kaavaan. Sovimme myös aikataulun ja budjetin. 

Muut palvelut

Pientalohankkeen pääsuunnittelijana hoidan neuvonnan lisäksi tarvittavat luvat ja muun neuvottelun lupaviranomaisten kanssa. Saat minulta tarvittaessa tukea ja neuvontaa myös urakoitsijan valintaan.

Tarjoan myös muita rakentamiseen liittyviä palveluita. Esimerkiksi vanhoista taloista ei ole usein lainkaan olemassaolevia piirustuksia, joten voimme tarvittaessa laatia vaikka remontin suunnittelun yhteydessä uudet piirustukset rakennuksestasi digitaalisesti.

Ota yhteyttä »